Перейти до основного вмісту

Не марнуй своє здоров'я (2013) Соціальна реклама

Молодь міста ініціативна, активна та креативна
http://kam-pod.gov.ua/novini/5801-molod-msta-ncativna-aktivna-ta-kreativna.html


9 жовтня у сесійній залі міської ради за підтримки міського голови Михайла Сімашкевича з ініціативи активної молоді міста було проведено молодіжну конференцію «Ініціативна молодь Кам’янця-Подільського-2013».

Участь у заході взяли представники студентських та учнівських самоврядувань «Асоціації навчальних закладів», представники молодіжних громадських організацій та творчих об’єднань: «Ініціатива і Розвиток», «Молодіжний Парламент», «Фундація регіональних ініціатив», «Пласт», «Клуб молодих поетів», «Арт-сховище», «Чисті схили», «StreetWorkout», «Формат студента», «Кам’янець-Подільський історичний». 


Ініціативи молодих кам’янчан активно підтримує міський голова Михайло Сімашкевич. Підтвердженням цього є те, що нещодавно за розроблений соціальний проект "Лавка примирення” його автор Олексій Лисий отримав від Михайла Євстафійовича грошову винагороду.


Як зазначила на початку конференції директор департаменту гуманітарної політики Альона Кузема, звертаючись до присутніх: "Ви своєю активністю показуєте, що є молодь в місті, якій небайдуже його майбутнє, яка прагне змін на краще. І варто дотримуватись принципу: хочеш змінити світ – почни із себе”.


Про ініціативні кроки молоді Кам’янця-Подільського, зроблені за 
останні декілька років розповів завідувач відділу молоді та спорту Юрій Козлов. Він продовжив думку Альони Леонідівни, наголосивши: "Україна починається з тебе”. 
Під час конференції активісти міста представили присутнім презентації про результати реалізованих у 2012 та 2013 роках молодіжних проектів та ініціатив, серед яких – благодійний фестиваль «StreetWorkout». Його проведення дало змогу зібрати кошти на лікування дитини. 

Досвідом діяльності громадської організації "Ініціатива і розвиток” поділився Андрій Заєць. Він розповів про створення соціальних молодіжних відеороликів та акцій, які популяризують серед молоді здоровий спосіб життя. 


Декілька днів тому Кам'янець-Подільська ГО "Ініціатива і розвиток” перемогла у Всеукраїнському конкурсі "Візуалізуй Свої Дії” за оцінкою журі та результатами інтернет-голосування.


Під час конференції представники цього об’єднання також представили результати проведеного дослідження серед молоді, метою якого було виявлення майбутніх перспектив розвитку молодіжної політики у нашому місті. Як показало опитування, 70 % респондентів виявили бажання бути волонтерами під час проведення різних акцій та заходів у Кам’янці-Подільському.
Загалом під час конференції було представлено більше 10 презентацій.


Зустріч ініціативної молоді стала справжньою інтерактивною платформою для спілкування тих, хто не словом а ділом творить молодіжну політику в місті.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

#Ініціатива - Сюжет про World Forum for Democracy 2019 #Coe_WFD

З 6 по 8 листопада режисер Андрій Заєць та політолог Антон Найчук побували учасниками "Всесвітнього форуму за Демократію 2019" в  штаб-квартирі Ради Європи (Страсбург, Франція), де зібралося близько 2000 представників різних країн світу, щоб обговорити питання «Чи в небезпеці демократія в інформаційний вік?». Захід щорічно проводить Генеральний директорат з питань демократії Ради Європи. Наша поїздка відбулась за підтримки програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні»: http://www.slg-coe.org.ua За лаштунками форуму Антон Найчук, який випадково став ведучим онлайн-передачі #Ініціатива, поспілкувався із медіа-аналітиком Кариною Хаупт (Європейський союз мовлення), Клаудією Лучіані, директоркою директорату з питань людської гідності, рівності та врядування Ради Європи, Ольгою Юрковою, співзасновницею проекту "Stopfake", директоркою Європейського молодіжного центру Ради Європи Тіною Мулкахі, всесвітньо відомим українським худо

#Ініціатива - Оновлений сюжет про World Forum for Democracy 2019 #Coe_WFD / UPD: без помилок!

З 6 по 8 листопада режисер Андрій Заєць та політолог Антон Найчук побували учасниками "Всесвітнього форуму за Демократію 2019" в штаб-квартирі Ради Європи (Страсбург, Франція), де зібралося близько 2000 представників різних країн світу, щоб обговорити питання «Чи в небезпеці демократія в інформаційний вік?». Захід щорічно проводить Генеральний директорат з питань демократії Ради Європи. Наша поїздка відбулась за підтримки програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні»: http://www.slg-coe.org.ua За лаштунками форуму Антон Найчук, який випадково став ведучим онлайн-передачі #Ініціатива, поспілкувався із медіа-аналітиком Кариною Хаупт (Європейський союз мовлення), Клаудією Лучіані, директоркою директорату з питань людської гідності, рівності та врядування Ради Європи, Ольгою Юрковою, співзасновницею проекту "Stopfake", директоркою Європейського молодіжного центру Ради Європи Тіною Мулкахі, всесвітньо відомим українським художни

#Ініціатива - Новий Кам'янець-Подільський район. Реформа Децентралізації...

Представники громади Кам'янця-Подільського поділились думками щодо завершального етапу масштабної Реформи децентралізації влади і місцевого самоврядування в Україні. Режисер та оператор: Заєць Андрій. Оператор дрону: Трач Іван. #Decentralization #Децентралізація #Interview #COVID #Ініціатива #energ1xProduction #КамянецьПодільський