Перейти до основного вмісту

На День молоді буде квест, музичні виступи, літературні читання та фотосушка


На День молоді буде квест, музичні виступи, літературні читання та фотосушка


Двадцять дев’ятого червня молодь Кам’янця-Подільського відзначатиме своє свято – День молоді. Беззаперечно, саме юні роки – одні з найкращих, наповнені позитивом, емоціями та невичерпними енергією та активністю.



Які заходи чекають на кам’янчан у день свята представникам засобів масової інформації розповіли активісти міста під час прес-конференції.
Всі охочі, кому небайдужа доля міста та держави матимуть змогу взяти участь в молодіжному круглому столі на тему "Ініціативна молодь – майбутнє і рушій розвитку будь-якої країни”, який відбудеться 27 червня в сесійній залі міської ради.

Найбільше розваг та заходів чекає на молодь безпосередньо в неділю – 29 червня. Як розповів голова громадської організації "Ініціатива і розвиток” Андрій Заєць, кожен зможе обрати те,що йому до душі і стовідсотково нудьгувати не доведеться.

З нагоди свята у сквері Гунські криниці танцюватимуть брейк-данс, співатимуть пісні місцеві гурти, демонструватимуть показові виступи учасники молодіжного руху Street Workout, декламуватимуть поезію та прозу читці. Як зазначив представник творчого об’єднання "Фенікс” Ігор Старенький, працюватимуть літературні митці за принципом вільного мікрофона, тобто будь-хто зможе поділитися з присутніми своєю творчістю. 

Також буде організована фотосушка, світлини з якої можна буде придбати. Як повідомили організатори, гроші, отримані за фото будуть передані військовим. Матимуть можливість жителі та гості міста переглянути і театралізоване дійство "Проблеми сучасної молоді”. 

Активних та допитливих організатори запрошують на квест "Вулицями старовинного Кам’янця”. Все, що потрібно його учасникам – набір квестера (блокнот, олівці), телефон, карту міста, гроші, вихід в Інтернет та заявка на участь, яку можна подати за тел. 097 982 55 09, або на сторінці в ВКонтакті



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

#Ініціатива - Сюжет про World Forum for Democracy 2019 #Coe_WFD

З 6 по 8 листопада режисер Андрій Заєць та політолог Антон Найчук побували учасниками "Всесвітнього форуму за Демократію 2019" в  штаб-квартирі Ради Європи (Страсбург, Франція), де зібралося близько 2000 представників різних країн світу, щоб обговорити питання «Чи в небезпеці демократія в інформаційний вік?». Захід щорічно проводить Генеральний директорат з питань демократії Ради Європи. Наша поїздка відбулась за підтримки програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні»: http://www.slg-coe.org.ua За лаштунками форуму Антон Найчук, який випадково став ведучим онлайн-передачі #Ініціатива, поспілкувався із медіа-аналітиком Кариною Хаупт (Європейський союз мовлення), Клаудією Лучіані, директоркою директорату з питань людської гідності, рівності та врядування Ради Європи, Ольгою Юрковою, співзасновницею проекту "Stopfake", директоркою Європейського молодіжного центру Ради Європи Тіною Мулкахі, всесвітньо відомим українським худо

#Ініціатива - Оновлений сюжет про World Forum for Democracy 2019 #Coe_WFD / UPD: без помилок!

З 6 по 8 листопада режисер Андрій Заєць та політолог Антон Найчук побували учасниками "Всесвітнього форуму за Демократію 2019" в штаб-квартирі Ради Європи (Страсбург, Франція), де зібралося близько 2000 представників різних країн світу, щоб обговорити питання «Чи в небезпеці демократія в інформаційний вік?». Захід щорічно проводить Генеральний директорат з питань демократії Ради Європи. Наша поїздка відбулась за підтримки програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні»: http://www.slg-coe.org.ua За лаштунками форуму Антон Найчук, який випадково став ведучим онлайн-передачі #Ініціатива, поспілкувався із медіа-аналітиком Кариною Хаупт (Європейський союз мовлення), Клаудією Лучіані, директоркою директорату з питань людської гідності, рівності та врядування Ради Європи, Ольгою Юрковою, співзасновницею проекту "Stopfake", директоркою Європейського молодіжного центру Ради Європи Тіною Мулкахі, всесвітньо відомим українським художни

#Ініціатива - Новий Кам'янець-Подільський район. Реформа Децентралізації...

Представники громади Кам'янця-Подільського поділились думками щодо завершального етапу масштабної Реформи децентралізації влади і місцевого самоврядування в Україні. Режисер та оператор: Заєць Андрій. Оператор дрону: Трач Іван. #Decentralization #Децентралізація #Interview #COVID #Ініціатива #energ1xProduction #КамянецьПодільський