Перейти до основного вмісту

День Молоді на Ратуші (30.06.2013) м. Кам'янець-Подільський

30 червня біля Ратуші в рамках святкування Дня Молоді за підтримки ініціативної та творчої молоді відбувся благодійний захід. Участь в організації концерту взяли: Танцювальна студія «На Бісс», на чолі якої був Андрій Повозніков, Кам'янець-Подільська команда по Паркуру «О.team», акробатичні виступи яких достойні перших місць у всіх талант шоу України, відбувались танцювальні майстер класи із вуличного танцю брейкданс від команди «Texas team».

Уся концертна частина заходу відбувалась під ритми одного із кращих скретч-діджеїв СНД Андрія «DJ Jeremy Star» Гончарова.

Навпроти Ратуші за підтримки фотоклубу «Погляд», Богдана Горбатюка  та багатьох креативних фотографів відбулась «Фотосушка» із благодійним аукціоном фотографій.

На другому поверсі Ратуші відбулась міні-конференція, на якій відбулась невеличка, але важлива презентація від волонтерського руху «Милосердя», літературні читання власних творів талановитих молодих поетів міста, серед яких були Ольга Комарова, Ігор Старенький, Анастасія Надвідна, Христина Руссу, Віоліна Ситнік, Олександр Войнарський та Галина Комарніцька.

Після виступів поетів відбулась презентація навчального центру для студентів «Формат Студента», а також усі із захопленням дивились документальний фільм, представлений Андрієм Зайцем, про розвиток хіп-хоп культури серед молоді в Кам'янці-Подільському під назвою «Чотири Елементи Хіп-Хоп культури».

Підтримку в організації заходу представили «Фундація Регіональних Ініціатив», відомі за курсами муніципального управління та багатьма соціальними акціями, студентський колектив економічного факультету К-ПНУ ім.. Івана Огієнка, а також «Молодіжна Рада». Під час свята було зібрано більше 550 гривень і віддано у Благодійний фонд «Шанс» для підтримки діток із фізичними вадами розвитку.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

#Ініціатива - Сюжет про World Forum for Democracy 2019 #Coe_WFD

З 6 по 8 листопада режисер Андрій Заєць та політолог Антон Найчук побували учасниками "Всесвітнього форуму за Демократію 2019" в  штаб-квартирі Ради Європи (Страсбург, Франція), де зібралося близько 2000 представників різних країн світу, щоб обговорити питання «Чи в небезпеці демократія в інформаційний вік?». Захід щорічно проводить Генеральний директорат з питань демократії Ради Європи. Наша поїздка відбулась за підтримки програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні»: http://www.slg-coe.org.ua За лаштунками форуму Антон Найчук, який випадково став ведучим онлайн-передачі #Ініціатива, поспілкувався із медіа-аналітиком Кариною Хаупт (Європейський союз мовлення), Клаудією Лучіані, директоркою директорату з питань людської гідності, рівності та врядування Ради Європи, Ольгою Юрковою, співзасновницею проекту "Stopfake", директоркою Європейського молодіжного центру Ради Європи Тіною Мулкахі, всесвітньо відомим українським худо

#Ініціатива - Оновлений сюжет про World Forum for Democracy 2019 #Coe_WFD / UPD: без помилок!

З 6 по 8 листопада режисер Андрій Заєць та політолог Антон Найчук побували учасниками "Всесвітнього форуму за Демократію 2019" в штаб-квартирі Ради Європи (Страсбург, Франція), де зібралося близько 2000 представників різних країн світу, щоб обговорити питання «Чи в небезпеці демократія в інформаційний вік?». Захід щорічно проводить Генеральний директорат з питань демократії Ради Європи. Наша поїздка відбулась за підтримки програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні»: http://www.slg-coe.org.ua За лаштунками форуму Антон Найчук, який випадково став ведучим онлайн-передачі #Ініціатива, поспілкувався із медіа-аналітиком Кариною Хаупт (Європейський союз мовлення), Клаудією Лучіані, директоркою директорату з питань людської гідності, рівності та врядування Ради Європи, Ольгою Юрковою, співзасновницею проекту "Stopfake", директоркою Європейського молодіжного центру Ради Європи Тіною Мулкахі, всесвітньо відомим українським художни

#Ініціатива - Новий Кам'янець-Подільський район. Реформа Децентралізації...

Представники громади Кам'янця-Подільського поділились думками щодо завершального етапу масштабної Реформи децентралізації влади і місцевого самоврядування в Україні. Режисер та оператор: Заєць Андрій. Оператор дрону: Трач Іван. #Decentralization #Децентралізація #Interview #COVID #Ініціатива #energ1xProduction #КамянецьПодільський